Teboil Avia Vantaa palvelee autoilijoita

Teboil Avia Vantaa palvelee ammattiautoilijoita Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Huoltoasemalta löytyvät moderni rekkapesu, monipuolinen huoltamomyymälä, maistuva lounasbuffet ja Veikkaus-palvelut.

Teboil Avia Vantaa
Avia Point Oy

Nuolitie 11
01740 Vantaa
Puh kassa +358 20 7659 385 tai +358 40 747 0449
Puh rekkapesu +358 20 765 9386 tai +358 40 747 1388

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Avia Point Oy
Nuolitie 11
01740 VANTAA

Y-tunnus: 2482298-1
Puh: 020-7659385

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Avia Point Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Teboil Vantaa Avia

Nuolitie 11

01740 VANTAA

Puh kassa 020 765 9385

Matkapuh 040 747 0449

kim.sarro@aviapoint.fi

www.teboilavia.fiwww.teboilavia.fi


Teboil Rekkapesu avoinna:

Rekkapesu Avoinna (toistaiseksi)

ma-pe 08.00-17.00

Rekkapesun puhelin: 

020 765 9386 (040 747 1388)


Avoinna:

Maanantai 05:00 - 22:00

Tiistai 05:00 - 22:00

Keskiviikko 05:00 - 22:00

Torstai 05:00 - 22:00

Perjantai 05:00 - 22:00

Lauantai 08:00 - 16:00

Sunnuntai 10:00 - 16:00